Sun-Mi Hong Quintet

Woensdag 3 november Brouwerij Martinus

De kaartverkoop is gestart. Koop nu uw kaartje via: eventbrite.

Line up: Nicolo Ricci  (tenorsaxofoon), Alistair Payne (trompet), Chaerin Im (piano), Alessandro Fongaro en Sun-Mi Hong (drum & compositie)

Al bijna een jaar heeft u moeten wachten, maar nu alsnog komt Sun-Mi Hong met haar kwintet! In 2017 kwam het debuutalbum uit en nu zijn zij toe aan een tweede album: A Self-Strewn Portrait. Een persoonlijk verhaal. Bijvoorbeeld de worsteling toen ze naar Europa kwam, maar zij zullen ook veel overlaten aan het moment, er staat ons kortom genoeg improvisatie te wachten. Dit jonge gezelschap bestaat uit twee Italianen, een Schot en twee Zuid-Koreaansen. Ze zijn nu al uitgegroeid tot een erkend en bekroond kwintet.

Proef vast iets voor en tot ziens op het concert!

“It was a deep journey with pools of light in amongst the dense layers of sound.” – Paul Pace [Ronnie Scott’s]

“Dit album laat zich integraal beluisteren als een gedroomde suite, lyrisch en eerlijk tegelijk; een indrukwekkend visitekaartje van nu al één van de opmerkelijkste ensembles in de hedendaagse jazz.” – Jazznu

Coronamaatregelingen:

Voor een bezoek van een concert in de Brouwerij Martinus heb je vanaf 7 september naast een geldig concertticket ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig.

Dit is een QR-code die je moet activeren door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. De QR-code kun je vinden in de Corona Check-app of, wanneer je geen smartphone hebt, via CoronaCheck.nl. De code is namelijk te printen. De CoronaCheck-app is downloadbaar in de App Store en Play Store. Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid voor alle stappen die nodig zijn om van je vaccinatie-, test- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken.

Entree: € 15,-

Kaart wordt geladen...