Neve en Nobel

Neve en Nobel

Jef Neve – piano, Teus Nobel – trompet
9 september 2020, 20:30 uur
Brouwerij Martinus

Jef Neve, alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft niet echt meer geïntroduceerd te worden.

Bij het maken van zijn meest recente album „Spirit Control”, deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing, in positieve zin welteverstaan, was heel groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was bij het maken van bepaalde songs in de studio. De samenwerking tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om Teus ook te gaan meenemen bij de Spirit Control-shows in Nederland, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie allen maar groeide.

En, na een eerste uitnodiging voor een concert van hun beide als duo in een privékader, werd dan ook heel snel beslist om dit duo ook op publieke podia te gaan aanbieden.

Composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Vanzelfsprekend zal dit concert onder de huidige Corona maatregelen plaatsvinden. Details hierover zullen volgen! De verkoop van kaarten  zal online plaatsvinden. De verkoop is nog niet gestart. Hou deze pagina en FaceBook in de gaten wanneer de verkoop start!

entree: €15 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 9 september 2020
20:30

Locatie
Brouwerij Martinus


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: