Neve en Nobel

  

foto’s: Willem Schwertmann

Recensie van Eddy Determeijer op ‘draai om je oren’:
Klik hier

poster: Wim van de Vrugt

 

 

Aankondiging::

UITVERKOCHT!

-Let op enkel toegang met vooraf betaalde kaarten-
-Zie onderaan voor de maatregelen.-

Jef Neve – piano, Teus Nobel – trompet
9 september 2020, 20:30 uur
Brouwerij Martinus

Jef Neve, alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft niet echt meer geïntroduceerd te worden.

Bij het maken van zijn meest recente album „Spirit Control”, deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing, in positieve zin welteverstaan, was heel groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was bij het maken van bepaalde songs in de studio. De samenwerking tijdens de opnames van het album was zo goed dat Jef besloot om Teus ook te gaan meenemen bij de Spirit Control-shows in Nederland, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie allen maar groeide.

En, na een eerste uitnodiging voor een concert van hun beide als duo in een privékader, werd dan ook heel snel beslist om dit duo ook op publieke podia te gaan aanbieden.

Composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

Vanzelfsprekend zal dit concert onder de huidige Corona maatregelen plaatsvinden!

Concertbezoek in Coronatijd

Door de noodzakelijke Corona – maatregelen kunnen er tegelijkertijd maximaal 25 bezoekers in het café van Martinus. We willen echter 50 mensen de kans bieden om van dit unieke concert te genieten en daarom maken we ook gebruik van het restaurant van Martinus.  Het concert in het café wordt gefilmd en het wordt tegelijkertijd in het restaurant op groot scherm getoond, uiteraard in kleur en met geluid.

Alle bezoekers kunnen een set live in het café meemaken en de andere set in het restaurant volgen. Tijdens de pauze wisselen de bezoekers tussen café en restaurant. Beide sets zijn gelijkwaardig, het maakt dus niet uit of je de eerste of de tweede set live ziet.

entree: €15 

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 9 september 2020
20:30

Locatie
Brouwerij Martinus


De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: