Rave – Warelis – Renfrow Trio

-Let op enkel toegang met vooraf betaalde kaarten reserveren:
KAARTEN, KLIK HIER
-Zie onderaan voor de maatregelen.-

Ada Rave – sax, bass clarinet; Marta Warelis – piano & Tristan Renfrow – drums

Kon u deze zomer ook niet op reis? Dan is dit uw kans! Dit internationale gezelschap neemt u mee van rustige zeeën via ruige golven naar onbekende eilanden. Dit trio staat voor improvisatie in de meest onorthodoxe vorm. Wees dapper, stap op de boot een luister naar deze melodieuze, energieke muziek.

Concertbezoek in Coronatijd

Door de noodzakelijke Corona – maatregelen kunnen er tegelijkertijd maximaal 25 bezoekers in het café van Martinus. We willen echter 50 mensen de kans bieden om van dit unieke concert te genieten en daarom maken we ook gebruik van het restaurant van Martinus.  Het concert in het café wordt gefilmd en het wordt tegelijkertijd in het restaurant op groot scherm getoond, uiteraard in kleur en met geluid.

Alle bezoekers kunnen een set live in het café meemaken en de andere set in het restaurant volgen. Tijdens de pauze wisselen de bezoekers tussen café en restaurant. Beide sets zijn gelijkwaardig, het maakt dus niet uit of je de eerste of de tweede set live ziet.

entree: €15

Kaart wordt geladen...