Janssen // Van Erk //Janssen ‘A Tribute to Horace Silver and More’

De kaartverkoop is gestart. Koop nu uw kaartje via: evenbrite.

Line up: Guus Janssen (piano), Bert van Erk (contrabas), Wim Janssen (drums)

Aanvang: woensdag 13 oktober 20:30 uur

Het gaat weer gebeuren, volgens het inmiddels vaste recept. De gebroeders Janssen met bassist Bert van Erk verplaatsen zich in muziek van een bekende jazzlegende. Eerder namen zij in Brouwerij Martinus Herbie Nichols, Misha Mengelberg en Thelonious Monk onder de loep. Dit keer staat Horace Silver centraal. Als dat met net zoveel fanatisme en toewijding wordt gebracht als de voorgaande reeks mag u dit zeker niet missen. Of zoals ze zelf zeggen:
We gaan op zoek naar de ‘red and yellow notes’ in de muziek van pianist Horace Silver. Mochten we de plank misslaan dan gaan wij dat zeker op een groovy manier doen.”

Klik voor een interview met Guus Janssen op: Jazzheld Guus Janssen

Coronamaatregelingen:

Voor een bezoek van een concert in de Brouwerij Martinus heb je vanaf 7 september naast een geldig concertticket ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig.

Dit is een QR-code die je moet activeren door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.  De QR-code kun je vinden in de Corona Check-app of, wanneer je geen smartphone hebt, via CoronaCheck.nl. De code is namelijk te printen. De CoronaCheck-app is downloadbaar in de App Store en Play Store. Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid voor alle stappen die nodig zijn om van je vaccinatie-, test- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken.

De 1,5-meterregel wordt niet meer gehanteerd. Wel zijn er vaste zitplekken.

Entree: €15,-

Kaart wordt geladen...