Fraanje & Reijseger

De kaartverkoop is gestart. Koop nu uw kaartje via: eventbrite.

Donderdag 28 oktober 2021, Brouwerij Martinus
Line up: Harmen Fraanje (piano) & Ernst Reijseger (cello)

Pianist Harmen Fraanje en cellist Ernst Reijseger geven nieuwe dimensies aan de klassieke duo-bezetting van cello & piano. Ze ontdoen de traditionele instrumentatie van zijn historisch gewicht en plaatsen deze speels in het nu. De twee muzikale omnivoren dansen door hun universum en laten nieuwe muzikale werelden ontstaan. Zij hebben slechts één uitgangspunt: echte communicatie.

Van grote klassieke zalen, musea, festivals, tot intieme huisconcerten, de magnetische optredens van Reijseger en Fraanje ontlokken wereldwijd enthousiaste reacties: ‘soundtrack of the soul’ Fraanje en Reijseger werkten o.a. samen met cineasten Werner Herzog, Alex & Andrew Smith, Roberto Zazzara en Martijn Maria Smits.  Daarnaast met traditionele musici als Mola Sylla, Trilok Gurtu, Groove Lélé, Ferenc Kovács, Kálmán Baloch. Klassieke musici: Erik Bosgraaf, Igor Roma, Yo Yo Ma. Jazz musici: Ambrose Akinmusire, Arve Henriksen, Uri Caine, Gerry Hemmingway, Ray Anderson, Kenny Wheeler en Louis Moholo. Fraanje & Reijseger geven als trio, Reijseger Fraanje Sylla, wereldwijd concerten.

Proef alvast:

Hier voeren zij samen met koor de muziek uit voor de film Cave of Forgotten Dreams:

Zij zijn beiden jazzhelden:

Harmen Fraanje

Ernst Reijseger

Coronamaatregelingen:

Voor een bezoek van een concert in de Brouwerij Martinus heb je vanaf 7 september naast een geldig concertticket ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig.

Dit is een QR-code die je moet activeren door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.  De QR-code kun je vinden in de Corona Check-app of, wanneer je geen smartphone hebt, via CoronaCheck.nl. De code is namelijk te printen. De CoronaCheck-app is downloadbaar in de App Store en Play Store. Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid voor alle stappen die nodig zijn om van je vaccinatie-, test- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken

Entree: € 15,-

Kaart wordt geladen...