Eric Vloeimans & Tuur Florizoone – UITVERKOCHT

Eric Vloeimans – trompet, Tuur Florizoone – accordeon

Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand heeft zo’n ferme en tegelijk warme toon, niemand speelt zo intens en weet dat de zaal tot in de tenen mee te laten voelen.

Accordeonist Tuur Florizoone is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde muziekanten van Vlaanderen. Met veel flair en een onweerstaanbare podiumprésence laat hij passie en emotie van zijn accordeon vonken. Samen met Vloeimans belooft dat muzikaal vuurwerk!

Wat er precies gebeurt hangt af van het moment. Maar wat zeker is is dat dit duo ons prachtige muziek gaat laten beleven: eenvoudige, melancholische melodieën die de aanzet zijn voor een breed palet aan emoties en kleuren.

“Het trio had er duidelijk zin in, een enthousiasme dat oversloeg op het dankbare publiek wiens ziel geraakt werd door de muziek. … Het sfeervolle concert, dat bol stond van de beeldende stukken gebracht door een virtuoos en feilloos op elkaar ingespeeld trio, zal nog lang nagalmen” – Bartel Debbaut, Jazzenzo, recensie van trio-concert met Jörg Brinkmann op cello

Vloeimans en Florizoone zijn hier samen te beluisteren.

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT. Kaarten wellicht nog verkrijgbaar via Eventbrite (met een kleine toeslag) als er afzeggingen zijn. Geen kaarten meer verkrijgbaar aan de deur!

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 15 maart 2023
20:30

Locatie
Brouwerij Martinus


De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: