Geannuleerd-Delius & Fraanje-Geannuleerd

Nieuwste Corona – maatregelen

Annulering Delius & Fraanje

Tobias Delius woont in Duitsland, hij kan helaas niet naar Brouwerij Martinus komen, vanwege een negatief reisadvies voor Nederland van de Duitse overheid. We hebben daarom het concert op verzoek van Delius & Fraanje geannuleerd. De entreekosten worden zo spoedig mogelijk terugbetaald. De mensen die een kaartje hadden gekocht zijn inmiddels per e-mail op de hoogte.

Over de concerten in november infomeren we jullie later op basis van de ontwikkelingen tegen die tijd.

 

Tobias Delius – tenorsax, klarinet & Harmen Fraanje – piano

Het is zover! Twee eigengereide musici, die middels composities tot chaos komen en door totale improvisatie tot orde. Delius en Fraanje, artiesten van wereldfaam spelen vanavond voor het eerst met elkaar samen.  Wees getuige van deze primeur in Brouwerij Martinus!

Zij zijn beiden ‘jazzhelden’, zie:

Jazzheld Delius en jazzheld Fraanje.

 

Concertbezoek in Coronatijd

Door de noodzakelijke Corona – maatregelen kunnen er tegelijkertijd maximaal 25 bezoekers in het café van Martinus. We willen echter 50 mensen de kans bieden om van dit unieke concert te genieten en daarom maken we ook gebruik van het restaurant van Martinus.  Het concert in het café wordt gefilmd en het wordt tegelijkertijd in het restaurant op groot scherm getoond, uiteraard in kleur en met geluid.

Alle bezoekers kunnen een set live in het café meemaken en de andere set in het restaurant volgen. Tijdens de pauze wisselen de bezoekers tussen café en restaurant. Beide sets zijn gelijkwaardig, het maakt dus niet uit of je de eerste of de tweede set live ziet.

entree: €15 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 14 oktober 2020
20:30

Locatie
Brouwerij Martinus


De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: