Uitgesteld Boy Edgar Prijs winnaar: Jasper Blom. Uitgesteld

 

Als gevolg van de nieuwe Corona – maatregelen zijn concerten voorlopig
niet meer mogelijk in Brouwerij Martinus. We moeten daarom het concert
van Jasper Blom helaas uitstellen. We blijven hopen op betere tijden. Nieuws over onze concerten kunt u volgen op onze website, op Facebook of via onze nieuwsbrief.

Jasper Blom – tenor / sopraan sax; Jesse van Ruller – gitaar; Frans van der Hoeven – bas; Martijn Vink – drums & Harmen Fraanje – piano

Jasper Blom is een graag geziene gast bij de Stichting Jazz. Hij trad in 2016 in Jazzcafé Alto op en in 2018 heeft u hem in Brouwerij Martinus kunnen horen. Heeft u dat gemist? Dan is dit uw kans, trouwens als u hem toen wel zag dan is ook dit uw kans! Hij ontving in december 2019 de belangrijkste Nederlandse prijs op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek. Dit keer komt hij met vier andere, geweldige jazzmusici. Komt dat zien!

Op www.jazzhelden.nl vindt u prachtige interviews. Zie:

Jasper Blom

Jesse van Ruller

Martijn Vink

Harmen Fraanje

Concertbezoek in Coronatijd

Door de noodzakelijke Corona – maatregelen kunnen er tegelijkertijd maximaal 25 bezoekers in het café van Martinus. We willen echter 50 mensen de kans bieden om van dit unieke concert te genieten en daarom maken we ook gebruik van het restaurant van Martinus.  Het concert in het café wordt gefilmd en het wordt tegelijkertijd in het restaurant op groot scherm getoond, uiteraard in kleur en met geluid.

Alle bezoekers kunnen een set live in het café meemaken en de andere set in het restaurant volgen. Tijdens de pauze wisselen de bezoekers tussen café en restaurant. Beide sets zijn gelijkwaardig, het maakt dus niet uit of je de eerste of de tweede set live ziet.

entree €15,-

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 21 oktober 2020
19:30

Locatie
Brouwerij Martinus


De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: