Alexander von Schlippenbach

-Let op enkel toegang met vooraf betaalde kaarten hier reserveren
-Zie onderaan voor de maatregelen.-

Alexander von Schlippenbach – piano

De Nestor van de Duitse free jazz improv komt naar Groningen voor een exclusief concert.

Schlippenbach maakte sinds de jaren ’60 carriere zowel met Duitse bezettingen als in samenwerkingen met Amerikaanse musici, zoals Evan Parker en Reggie Workman. In 1988 richtte hij het Berlin Contemporary Jazz Orchestra op. Dit orkest wijdde zich aan het uitvoeren, opnemen en produceren van nieuw werk van eigentijdse jazzcomponisten. In 1999 nam hij voor NDR met Ruid Mahall en Axel Dörner het complete werk van Thelonius Monk op. Onder de naam Monk’s Casino speelde hij nog op de Zomer Jazz Fiets Tour 2007.

Dit belooft een bijzonder concert te worden!

Vanzelfsprekend zal dit concert onder de huidige Corona maatregelen plaatsvinden! Let op enkel toegang met vooraf betaalde kaarten hier reserveren.

Concertbezoek in Coronatijd

Door de noodzakelijke Corona – maatregelen kunnen er tegelijkertijd maximaal 25 bezoekers in het café van Martinus. We willen echter 50 mensen de kans bieden om van dit unieke concert te genieten en daarom maken we ook gebruik van het restaurant van Martinus.  Het concert in het café wordt gefilmd en het wordt tegelijkertijd in het restaurant op groot scherm getoond, uiteraard in kleur en met geluid.

Alle bezoekers kunnen een set live in het café meemaken en de andere set in het restaurant volgen. Tijdens de pauze wisselen de bezoekers tussen café en restaurant. Beide sets zijn gelijkwaardig, het maakt dus niet uit of je de eerste of de tweede set live ziet.

entree: € 15,-

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - woensdag 26 augustus 2020
20:30

Locatie
Brouwerij Martinus


De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: