Aangepaste aanvangstijden

Vanwege de aangescherpte Corona – maatregelen geldt voor Brouwerij Martinus de komende weken een andere sluitingstijd, namelijk 22.00 uur. Dat geldt dus ook voor onze concerten.

We hebben daarom besloten het concert van Vloeimans & Floorizone a.s. woensdag niet om 20.30 maar om 19.30 te beginnen, de zaal is open om 19.00 uur. Er zijn dan twee sets van 3 kwartier en voldoende tijd voor een pauze en de wissel.

Mocht u niet om 19:30 kunnen komen, dan kunt u uw geld terugkrijgen

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze