Van Kemenade, Van ’t Hof & Portugal

Paul van Kemenade – altsax; Jasper van’t Hof – piano, keys & Maria Portugal – drums

entree: € 15 / € 10

In mei 2017 bracht dit spannende trio een cd uit. Zeer gevarieerd, een scala aan klanken. De Braziliaanse slagwerkster Portugal lijkt niet enkel voor het ritme te tekenen, maar ook voor melodie. Van Kemenade maakt het ruig en dan weer rustig, met zijn 40 jaar blaaservaring. Waanzin, als geen ander. Pianist van ’t Hof speelt prachtig samen en neemt vervolgens een loopje met het publiek en de jazz, want niet enkel de piano is zijn domein. Subtiele en weinig subtiele elektronica, hij is er meester in. Hopelijk heeft het concert iets weg van die waanzinnige cd. Wat een geluk dat zij naar Brouwerij Martinus komen!

Van Kemenade en Van ’t Hof zijn beide Jazzhelden!

entree: € 15 / € 10

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/05/2018
8:30 pm

Locatie
Brouwerij Martinus


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: