Van Kemenade, Van ’t Hof & Portugal

Paul van Kemenade – altsax; Jasper van’t Hof – piano, keys & Maria Portugal – drums

entree: € 15 / € 10

In mei 2017 bracht dit spannende trio een cd uit. Zeer gevarieerd, een scala aan klanken. De Braziliaanse slagwerkster Portugal lijkt niet enkel voor het ritme te tekenen, maar ook voor melodie. Van Kemenade maakt het ruig en dan weer rustig, met zijn 40 jaar blaaservaring. Waanzin, als geen ander. Pianist van ’t Hof speelt prachtig samen en neemt vervolgens een loopje met het publiek en de jazz, want niet enkel de piano is zijn domein. Subtiele en weinig subtiele elektronica, hij is er meester in. Hopelijk heeft het concert iets weg van die waanzinnige cd. Wat een geluk dat zij naar Brouwerij Martinus komen!

Van Kemenade en Van ’t Hof zijn beide Jazzhelden!

entree: € 15 / € 10

Date(s) - 23/05/2018