Brederode / Scholten / Glerum

Wolfert Brederode – piano; Marzio Scholten – gitaar & Ernst Glerum – contrabas

Drie eigenzinnige musici uit drie verschillende generaties creëren een wonderlijke, meanderende klankwereld vol verstilling, spanning en melodie.

Als duo speelden gitarist Marzio Scholten (1982) en contrabassist Ernst Glerum (1955) al enkele jaren samen. Toen een theater in Amsterdam gitarist Scholten een carte blanche gaf, besloten ze pianist Wolfert Brederode (1974) aan dit duo toe te voegen. Het was de eerste keer ooit dat de musici met elkaar speelden en het werd een avond om niet te vergeten.

Met een combinatie van hun eigen werk en enkele bestaande traditionals weet dit trio het publiek mee te nemen op een bijzondere reis naar hun wereld.

Ernst Glerum is een jazzheld!

entree: € 14 / 8

Date(s) - 18/10/2018