Brederode / Scholten / Glerum

Wolfert Brederode – piano; Marzio Scholten – gitaar & Ernst Glerum – contrabas

Drie eigenzinnige musici uit drie verschillende generaties creëren een wonderlijke, meanderende klankwereld vol verstilling, spanning en melodie.

Als duo speelden gitarist Marzio Scholten (1982) en contrabassist Ernst Glerum (1955) al enkele jaren samen. Toen een theater in Amsterdam gitarist Scholten een carte blanche gaf, besloten ze pianist Wolfert Brederode (1974) aan dit duo toe te voegen. Het was de eerste keer ooit dat de musici met elkaar speelden en het werd een avond om niet te vergeten.

Met een combinatie van hun eigen werk en enkele bestaande traditionals weet dit trio het publiek mee te nemen op een bijzondere reis naar hun wereld.

Ernst Glerum is een jazzheld!

 

entree: € 14 / 8

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2018
9:00 pm

Locatie
Brouwerij Martinus


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: