Saskia Laroo – Trumpets Around the World

Saskia Laroo – trompet, zang; Warren Byrd – keyboard, vocals, MC Complex – rap, vocals; Daniel Gueli – bass & Sven Rozier – drums

Zin in een energieke avond? Een knalfuif? Het wordt gewaardeerd als u komt dansen! Laroo viert drie jubilea. Zij staat namelijk 40 jaar op het podium, runt 25 jaar Laroo Records en de Saskia Laroo Band bestaat 25 jaar. Deze jazz neigt naar popmuziek, maar volgens popcritici is het te jazzy. Op 1 november brengen zij hun nieuwste album uit,  ‘Trumpets Around The World’. De tour begint in Het Concertgebouw en zij doen dus ook Brouwerij Martinus aan. Er valt een swingende avond te verwachten, zelfs met rap!

Alvast een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=iUvXA670rm0&feature=youtu.be

entree € 15 / € 8

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/11/2019
8:30 pm

Locatie
Brouwerij Martinus


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: