Janssen Van Erk & Demydzuck

Guus Janssen – piano; Bert van Erk – bas & Sebastian Demydzuck – drums

Bert van Erk en Sebastian Demydzuck krijgen vanavond bezoek van jazzartiest Guus Janssen. Althans, zo lijkt het. Die eerste twee heren lijken op de Groningse podia te wonen, zo vaak zijn te bewonderen met bas- en snaarklanken en slagwerk. De bezoeker reist van het Westen van dit land af naar het hoge Noorden. Maar of deze bezoeker wel een jazzartiest is, daar zijn de meningen over verdeeld. Iedereen die hem kent van zijn optredens van bijvoorbeeld ICP twijfelt niet, Guus Janssen is jazz. Toch is er in ieder geval één persoon die twijfelt; hijzelf. Misschien komt dat doordat hij veel meer is. Hij speelt piano, orgel en clavecimbel. Hij componeert in de breedste zin van het woord, ja zelfs een heuse opera!

Deze avond zullen er meerdere stukken van zijn hand ten gehore worden gebracht. En van Herbie Nichols en Duke Ellington. Grote kans dat er ook nog andere componisten aan bod komen. Dit klinkt al als niet te missen jazz. Tot in de brouwerij!

entree: €8 / €5

Guus Janssen is een Jazzheld 

entree: €8 / €5

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2018
8:30 pm

Locatie
Brouwerij Martinus


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: