Jaeger Punkt & Hemingway

Michael Jaeger – sax, clarinet; Noah Punkt – double bass & Gerry Hemingway – drums

The improvising trio without any chordal instrument: it’s classic, it’s a big almost huge heritage and thus a challenge. A Challenge that Michael Jaeger (Saxophone), Noah Punkt (Double Bass) and Gerry Hemingway joyfully accepted. This three-generations band sails through the misty waters of tonal expression and permute all the conceivable constellations and possibilities of this very sparse lineup: 1+1+1, 2+1, 3. Together, jumbled or everybody against each other, responsibility, awareness, humor. The music grows while it’s played and vice versa. This is great fun and great art and a treat for the ears.

Photo: Doris Hüsler

entree: €15 / €10