Goudsmit / Van Erk / De Boo

Anton Goudsmit – gitaar; Bert van Erk – bas & Victor de Boo – drums

Velen willen die Goudsmit wel eens in het echt horen, zingt hij werkelijk mee? Hij is op vele afspeelmogelijkheden te horen, maar dat zingen…nee dat wordt lastig, daarvoor moet men naar een concert gaan. Zijn eerst volgende is op Aruba, maar dat is wel even vliegen en of u dan op tijd komt is de vraag. Gelukkig speelt hij op 3 oktober in Groningen samen met de vertrouwde gezichten van Bert van Erk en Victor de Boo. Ze zullen wereldberoemde stukken ten gehore brengen en stukken van van Erk en Goudsmit zelf. Komt dat horen!

Anton Goudsmit is een Jazzheld!

entree: € 14 / 8

Date(s) - 03/10/2018