Efraim Trujillo

Efraim Trujillo – sax; Bert van Erk – bas & Steve Altenberg – drums

Veelzijdig saxofonist Trujillo speelt het laatste SJIG concert in Jazzcafé Alto.
Groningse basgigant Bert van Erk en drumkunstenaar Steve Altenberg begeleiden!!

Efraïm Trujillo ( geboren 28 februari 1969 in Lynwood, California ) begon op zesjarige leeftijd klarinet te spelen en later saxofoon. Sinds 1980 woont hij in Amsterdam. Vanaf 1989 studeerde Efraïm Trujillo aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij had les van o.a. Tim Armacost (saxofoon) en Micha Mengelberg (arrangeren). In 1994 behaalde hij daar het diploma U.M. ( Master ).

Efraïm Trujillo speelde op alle belangrijke jazzpodia in binnen en buitenland met The Ploctones, Fra Fra Sound, The Preacher Men, en de New Cool Collective ( Big Band ) . De afgelopen jaren was hij onder andere te horen op het North Sea Jazzfestival in Nederland, het Standard Bank Jazz Festival in Zuid Afrika en het Tokio Jazz Festival in Japan. Daarnaast was hij jarenlang werkzaam bij het NTR radio-programma Mijke & Co Live. Daar kreeg hij de kans samen te spelen met veel internationale topmuzikanten zoals bijvoorbeeld Oleta Adams, Dr Lonnie Smith, Gregory Porter, George Duke en Chris Potter. Hij is sinds 2014 artistiek leider van de Amsterdam Funk Orchestra Zowel in 2010, 2011 als 2013 was hij genomineerd voor een Edison Award ( Met The Ploctones en de Ob6sions ).

entree: € 3

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/02/2017
9:00 pm

Locatie
Jazzcafé Alto


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Je e-mailadres gebruiken we uitsluitend voor het toezenden van onze nieuwsbrieven. We geven je naam en e-mailadres niet door aan derden.

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: