10 jaar Klatwerk

Boelo Klat – piano, composities; Ruud Vleij – contrabas & Ancel Klooster – drums

Zij vormen samen het trio Klatwerk3. Het trio bestaat in 2017 tien jaar en dat moet gevierd worden met een jubileumconcert op 27 mei in De Oosterpoort!

Speciaal voor dit jubileumjaar is een programma samengesteld met – Klatwerk3 fan van het eerste uur – Jan Mulder. Hij presenteert Klatwerk3 op geheel eigen wijze en levert bijdragen van hemzelf én met gedichten van Liesbeth van Dijken, Jan Glas en Margaretha Vasalis. Van Schenk en Glas worden tevens foto’s getoond.

De muziek van Klatwerk3 is niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet. Naast jazz, pop en klassieke invloeden zijn er in de nieuwste composities ook invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music. “Klat’s composities variëren van doordacht tot uitgelaten en klinken soms zo vanzelfsprekend dat je denkt ze al eerder gehoord te hebben. Onmogelijk, maar het kenmerkt onverbiddelijk het vakmanschap dat Klat eigen is.” (Jazzenzo, Erno Elsinga)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2017
12:00 am - 8:30 pm

Locatie
De Oosterpoort


Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle jazz activiteiten in en rond Groningen door je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief

Media

De Stichting Jazz in Groningen wordt ondersteund door: