40 jaar SJIG concerten in vogelvlucht

De Stichting Jazz In Groningen bestaat sinds 12 januari 2016 40 jaar. In die 40 jaar – 1976 / 2016 – zijn er onder de vlag van de SJIG iets van 1000 concerten georganiseerd. Veel van die concerten zijn allang vergeten, bezoekers van het eerste uur zijn er niet meer, verhuisd of inmiddels overleden. Er zijn steeds minder mensen die met ons terug kunnen blikken op die concerten. Hier en daar duiken nog posters en foto’s van die concerten op. Hieronder een eerste selectie van posters uit de beginjaren.

Affiches